Poplach v hoteli Westminster

Divadlo Artynas po úspešnej inscenácii Divadelná komédia ponúka ďalšiu brilantnú komédiu s názvom Poplach v hoteli Westminster. 

O hre a autorovi:

Všetko čo má George Pigden urobiť, je rezervovať izbu pre poslanca Richarda Willeyho, aby sa mohol stretnúť so svojou milenkou. Nešikovný asistent však urobí sériu katastrofálnych chýb a extrémne komplikácie začínajú…

Ray Cooney je jedným z najúspešnejších britských dramatikov modernej éry a nesporným kráľom komédii. Pri jeho hre Poplach v hoteli Westminster sa budete smiať od začiatku do konca a ešte aj po ceste domov. A možno aj na druhý deň. A možno aj… 

Hlavný partner

Partneri

Odporúčania

Poplach v hoteli Westminster

    Mgr. Peter Minárik

    Starosta Obce Zamarovce

    Po zhliadnutí predstavenia som zostal v úžase. Uveriteľné postavy, uveriteľné herecké výkony. Nádherné divadelné predstavenie s komickými scénkami určite pobavili tých, ktorí prišli do KD Zamarovce. Dlhý potlesk bol toho jasným dôkazom. Ďakujem všetkým účinkujúcim Divadla Artynas za poskytnutie kvalitného divadelného zážitku. A tiež ďakujem za poznanie, že v živote sme často divadelníkmi práve my, diváci.

      Ing. František Mašlonka

      Primátor mesta Nové Mesto nad Váhom

      Bolo mi potešením a cťou byť divákom v mesiaci máj na predstavení Divadelná komédia, ktoré je v podstate aj hra o živote. Diváci síce sledujú na javisku scény z divadelného zákulisia, kde sa členovia umeleckého súboru od riaditeľky divadla cez hercov až po šepkárku márne snažia naštudovať divadelnú hru, v skutočnosti sa na javisku rozohrávajú príbehy a scény známe z bežného života, avšak so značnou dávkou humoru. Aktéri tejto hry neustále riešia malé, i väčšie spory a konflikty, závisť, ohováranie, milostné pletky a žiarlivosť, avšak spôsobom, ktorý diváka baví.

        Mgr. art. Mária Volárová

        riaditeľka MsKS v Novom Meste nad Váhom

        V máji 2022 sa v Mestskom kultúrnom stredisku v Novom Meste nad Váhom konali dve premiéry Divadelnej komédie z produkcie Artynas a pod režijnou taktovkou herca SND a režiséra Ľubomíra Pauloviča. Obe uvedenia sme mali v MsKS v Novom Meste nad Váhom vypredané a stretli sa s nadšeným ohlasom publika a pozitívnymi kritikami odborníkov. Predstavenie môžem ďalej len odporučiť!

          Paedr. Rastislav Bobocký

          starosta obce Podolie

          Ďakujem veľmi pekne za príležitosť vidieť túto komédiu. Veľmi ma teší zanietenosť mladých ľudí, ktorí sú ochotní stretať sa a nacvičiť hru pre potešenie oka diváka. Bolo to naozaj krásne a vtipné vystúpenie a spríjemnenie večera v podaní hercov z novozaloženého divadla ARTYNAS.

            Mgr. Dušan Hevery

            vedúci oddelenia školstva MsÚ v Novom Meste nad Váhom

            Divadelná komédia v podaní nového zoskupenia hercov priniesla na javisko novomestského kultúrneho strediska oživenie a do hľadiska pobavenie. Čo je však dôležité, herecké výkony boli naozaj pozoruhodné a nesklamali očakávania divákov, ktorí komické scény ocenili spontánnym smiechom a výkony hercov nakoniec odmenili aplauzom. Rozhodne odporúčam tento umelecký zážitok všetkým, ktorí ešte nemali na to príležitosť.

            Odporúčania

            Divadelná komédia

              Mgr. Roman Lazar

              Maliar, podnikateľ, producent a režisér

              Všetkým Bratislavčanom, ktorí si myslia, že všetko najlepšie sa deje iba v hlavnom meste, odporúčam zdvihnúť zadky, sadnúť do auta a navštíviť predstavenie Divadla Artynas Poplach v hoteli Westminster! Uvidíte kombináciu nadšenia a profesionality, ktorá vás doslova zaskočí. A to nevravím iba o réžii a hereckých výkonoch, ale aj o vtipnom preklade pôvodného textu i jednoduchej a nápaditej scénografii a kostýmoch. Celé predstavenie je jednou veľkou zábavou od začiatku do konca, všetko do seba zapadá tak dokonale, že sa vám na konci ani nechce veriť, že za tým všetkým stojí 26 ročný výnimočný režisérsky a herecký talent Roman Hargaš. Dobre si zapamätajte to meno, lebo o ňom ešte určite budeme počuť.

                Mgr. art. Mária Volárová

                Riaditeľka MsKS v Novom Meste nad Váhom

                Teším sa, že mladé divadlo ARTYNAS s chuťou pokračuje uvedením ďalšej hry – Poplach v hoteli Westminster. Sedela som na prvej premiére a vnímala svižné napredovanie hry, striedanie jednotlivých zápletiek, presvedčivé herecké výkony a zároveň aj nadšené reakcie divákov počas predstavenia či ich pozitívne hodnotenia po skončení divadla. Najväčším prekvapením bol mladý študent herectva FDU AU v Banskej Bystrici Oliver Ruttkay v roli Georga a Roman Hargaš v roli režiséra!

                Galéria